Συγκλονίζει ο Χάρης Τζωρτζάκης: «Κάποιος λεβέντης πήγε και έκοψε ένα λουλούδι…»
Ο Χάρης Τζωρτζάκης, όντας πατέρας, έκανε μια κατάθεση ψυχής που σίγουρα πρέπει να διαβάσεις
Η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο αποτελεί πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς ολόκληρη η πολιτεία έχει συγκλονιστεί. Ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος συχνά επιλέγει να πάρει θέση σε θέματα επικαιρότητας, έγραψε ένα κείμενο “γροθιά στο στομάχι” για αυτή την τραγική είδηση.
Ο Χάρης Τζωρτζάκης, όντας πατέρας, έκανε μια κατάθεση ψυχής που σίγουρα πρέπει να διαβάσεις.
“Έχεις μια κόρη. Τη φροντίζεις. Της αλλάζεις τα πάμπερ, της βάζεις κρεμούλες, της πλένεις τα μαλλιά και μετά τα χτενίζεις. Αν έχει μπούκλες τα χτενίζεις δύσκολα. Δεν ξέρεις να φτιάχνεις κοτσιδάκια αλλά για την κόρη σου το μαθαίνεις κι αυτό. Κι αυτή πάει και στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη. «Μπαμπά είμαι όμορφη;»
«Είσαι το πιο όμορφο λουλούδι του κόσμου. Α γ ά π η μου». Κι ύστερα διαβάζεις ότι κάποιος «λεβέντης» πήγε και έκοψε ένα λουλούδι. Άλλο ένα. Και τα λουλούδια του κόσμου είναι τα δικά μας παιδιά. Κι εγώ είμαι πατέρας ενός λουλουδιού. Κι αν ένα ζε σουί υπάρχει, είναι αυτό. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.
- Συγκλονιστική ανάρτηση Φουρνιέ για Λεσόρ: «Σε αγαπάω φίλε» (pic)
- Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες
- Τι είναι το shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης και τι είναι το ταβάνι του χρέους;
- Διακοπή στο Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Δύο φίλαθλοι έχασαν τις αισθήσεις τους
- Οκλαχόμα: Άνδρας που είχε καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία 10χρονης εκτελέστηκε στα γενέθλιά του
- Δυτική Όχθη: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια νέων ισραηλινών επιδρομών