Αυτή είναι η δροσερή σαλάτα με κοτόπουλο και ροδάκινα που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα
Οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν δροσερά φαγητά με βιταμίνες και πρωτεΐνη
- Με τι δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι - Και δεν είναι ο μισθός η μεγαλύτερη ανησυχία τους
- Το ύστατο μήνυμα του Κώστα Χαρδαβέλλα στους θεατές του: Μέσα μας υπάρχει μία βόμβα χιλίων μεγατόνων, η ψυχή
- Πρόστιμα 5,5 εκατ. για αισχροκέρδεια σε 8 πολυεθνικές - Για ποιες εταιρείες χτυπάει η καμπάνα
- Το Λονδίνο καταδικάζει τις «απειλές» Μεντβέντεφ – Είπε ότι δημοσιογράφοι των Times είναι «νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι»
Υλικά:
2 κόκκινα ραντίτσιο,
1 αντίδι
φιλέτο κοτόπουλο (ανάλογα την ποσότητα που επιθυμείτε)
4 ροδάκινα με τη φλούδα τους κομμένα σε λεπτές φέτες (μπορείτε να βάλετε και νεκταρίνια)
αλάτι
λάδι
λίγο λευκό κρασί
Για τη σάλτσα:
χυμός από 2 πορτοκάλια
χυμός από ένα λεμόνι
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα
πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά και στραγγίζουμε τα φύλλα από τη σαλάτα.
Τα κόβουμε σε χονδρά κομμάτια με το χέρι μας κατά προτίμηση.
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
Τα σοτάρουμε για 4-5 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 ακόμα λεπτά.
Για τη σάλτσα, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο που κλείνει καλά και αλατοπιπερώνουμε και κουνάμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Τοποθετούμε τα φύλλα στη βάση ενός μεγάλου, ρηχού μπολ σερβιρίσματος, διασκορπίζουμε το κοτόπουλο, έπειτα τα ροδάκινα και ρίχνουμε γενναιόδωρα από πάνω τη σάλτσα.
Ανακατεύουμε για να ανακατευτούν τα υλικά.
Σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις