Πώς να ανοίξετε το βάζο που δεν ανοίγει με τίποτα
Πόσες φορές έχει συμβεί να προσπαθείτε να ανοίξετε ένα καπάκι με μαρμελάδα, με γλυκό του κουταλιού, με σάλτσα ή με οτιδήποτε άλλο και να μην ανοίγει με τίποτα; Πολλές. Για αυτό δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε
- Τι γνωρίζουμε για τις εκρήξεις μπροστά στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας - Νεκρός ο δράστης
- Καταρρακτώδεις βροχές παρέλυσαν τη Μάλαγα - Σε κόκκινο συναγερμό ξανά η πολύπαθη Βαλένθια
- Έξι στρατιώτες του Ισραήλ νεκροί σε μάχη στον Λίβανο, τουλάχιστον οκτώ θύματα σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Πολυτεχνείο 1973: Η εξέγερση ενάντια στη Χούντα ξεκινά
Υπάρχουν κάποια βάζα γυάλινα κυρίως που ιδίως αν είναι να ανοίξουν για πρώτη φορά δεν ανοίγουν με τίποτα.
Αν δοκιμάζετε με πετσέτα και δεν μπορείτε ούτε καν να μετακινήσετε ελάχιστα το καπάκι, ακολουθήστε την παρακάτω οδηγία.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ζεστό νερό, ένα μικρό μπολ και μια πετσέτα. Γεμίστε το μπολ με ζεστό νερό. Μην το βράσετε γιατί μπορεί μετά να σας σπάσει το βάζο από την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας.
Χρειάζεται απλά να είναι αρκετά ζεστό. Γυρίστε το βάζο ανάποδα και βάλτε το στο μπολ με το καπάκι του προς τα κάτω.
Αφήστε το βάζο έτσι για περίπου 5 λεπτά. Βγάλτε το από το νερό και με την πετσέτα ανοίξτε το καπάκι. Θα δείτε πόσο εύκολα θα ανοίξει.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις