Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλιευτικά σκάφη.... ξηράς

Αλιευτικά σκάφη…. ξηράς

Σε παραλία του δήμου Καλαμαριάς για πολύ καιρό, είκοσι αλιευτικά έριχναν δίχτυα στην ξηρά μήπως και ανακαλύψουν νέους τρόπους αλιείας. Οι ιδιοκτήτες τους συνέχιζαν να τα αφήνουν εκεί και ο δήμος πήρε την μεγάλη απόφαση να καθαρίσει τον χώρο απομακρύνοντας τα.

Να βελτιώσει την εικόνα του παραλιακού μετώπου, επιχείρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, απομακρύνοντας τα αλιευτικά σκάφη, τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα εδώ και δεκαετίες στην παραλία της Αρετσούς.

Κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Πρασίνου  και Ανακύκλωσης μετέβη το πρωί  στο σημείο και με συντονισμένες κινήσεις,  ξεκίνησε τον καθαρισμό του χώρου, όπου υπάρχουν περισσότερες από είκοσι βάρκες, χωρίς πινακίδα αριθμού νηολογίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη παρέλθει η προθεσμία που δόθηκε στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να ενεργήσουν για την απομάκρυνση των σκαφών τους.

«Στα πλαίσια του νοικοκυρέματος των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας, ξεκινήσαμε να καθαρίσουμε την παραλία της Αρετσούς από τα σκάφη, τα οποία έχουν αφεθεί εδώ και δεκαετίες, στο έλεος του καιρού. Τα περισσότερα από αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης και εμπόδια για τις υπηρεσίες καθαριότητας. Αυτό που κοιτάμε καθημερινά είναι να κάνουμε καλύτερη την παραλία μας, να μπορεί ο κόσμος να κάνει πιο ελεύθερα τη βόλτα του και την άσκησή του», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Sports in

Το μέλλον ανέτειλε…

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κοιτάζει ψηλά και στο Παρίσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024