Στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένειά της, της είπαν το τελευταίο αντίο με πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».
Ξεχωριστή στιγμή ο επικήδειος της φίλης και συναδέλφου της, που «απευθύνθηκε» στον γυναικοκτόνο.
«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.
Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».
Η φίλη της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά σε κλίμα βαθιάς οδύνης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.