Ο αγαπημένος ηθοποιός μπήκε εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο Κορίνθου και λίγη ώρα μετά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση του δεν είναι καθόλου καλή. Τόσο κλινικά αλλά και οικονομικά.
Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντρέα Κουβελογιάννη, που αναφέρονται σε ανάρτηση στο Fecebook ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
«ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ Π Υ Ρ Ο Φ Ω Κ Α …ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ επειγόντως από το Νοσοκομείο Κορίνθου στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών…Οι ευχές μας μαζί του».
Τις προηγούμενες ημέρες, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις παρακάτω τόσο η σύζυγός του Λίλιαν, αλλά και η κόρη του Κωνσταντίνα Φωκά έκαναν εκκλήσεις για αίμα και οικονομική βοήθεια:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας