Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αποκάλυψε τι συνέβη μετά την πρώτη αποχώρησή της από το MasterChef

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αποκάλυψε τι συνέβη μετά την πρώτη αποχώρησή της από το MasterChef

Πώς την στήριξε ο σύντροφός της στο ριάλιτι και με ποιους συμπαίκτες της κρατάει ακόμα επαφές;

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η φετινή νικήτρια του MasterChef. H Μαργαρίτα Νικολαΐδη μπήκε στην κουζίνα του περσινού νικητή του ριάλιτι μαγειρικής, Σταύρου Βαρθαλίτη, έφτιαξαν hotdog εναλλακτικά, μίλησαν για όλα και γέλασαν πολύ.

Τι είπαν;

Αρχικά, η Μαργαρίτα εξομολογήθηκε πως δεν θυμόταν ότι ο Σταύρος έχει στεφτεί νικητής του MasterChef αλλά νόμιζε πως έχει μοιραστεί τον τίτλο με τον Σταυρή. Επίσης, αποκάλυψε και όσα δεν γνωρίζαμε μετά την πρώτη εκείνη δραματική αποχώρησή της, λίγο μετά τη μέση του MasterChef 5.

Όπως εξήγησε, τη μία εκείνη ημέρα που αποχώρησε δεν είδε τους δικούς της. Βρέθηκε σε καραντίνα όπου και της εξήγησαν πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι με την ίδια να μην επιθυμεί να επιστρέψει αλλά τελικά πείστηκε.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, κρατάει επαφές με πολλούς συμπαίκτες της, όπως ο Τζιοβάνι, η Ηρώ, η Βίλλυ, η Μαρία, ο Στέφανος, ο Τζαμάλ και ο Παύλος. Ακόμη, μίλησε και για το πώς την στήριξε ο αγαπημένος της Χρήστος μέσα στο παιχνίδι αλλά και για τον καυγά που είχαν πριν εκείνη μπει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, είπε πως ο καλός της δεν ήθελε να μπει φέτος στον διαγωνισμό με την καραντίνα και της πρότεινε να μπει στην επόμενη σεζόν. Τελικά δεν τον άκουσε και δικαιώθηκε. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα δύο δεκάλεπτα που μιλούσαν στο τηλέφωνο κάθε μήνα, την κράτησαν στο παιχνίδι, αλλιώς θα είχε αποχωρήσει νωρίτερα.

Δείτε παρακάτω τους δύο αγαπημένους Έλληνες MasterChef να μιλούν για όλους και για όλα:

Sports in

Ο αμίαντος «δηλητηριάζει» ακόμη την Ελλάδα

Παρότι έχουν περάσει 25 χρόνια από την απαγόρευση της ΕΕ, χιλιάδες τόνοι του επικίνδυνου υλικού εξακολουθούν να εντοπίζονται σε κτίρια και παράνομες χωματερές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024