Εμείς οι λάτρεις του κρασιού (όλον τον χρόνο και όλες τις εποχές!) συνηθίζουμε να ακούμε το καλοκαίρι ότι το κρασί δεν δροσίζει, παρά ζεσταίνει και βαραίνει.
Τι να κάνουμε, όμως, που το προτιμούμε από την μπίρα;
Η τέλεια λύση είναι να το ανακατέψουμε με χυμούς ή αναψυκτικά και πάγο, για να φτιάξουμε τέλεια, δροσιστικά κοκτέιλ.
Φυσικά, θα κεράσουμε και τους φίλους μας που ορκίζονται στην μπίρα τους… Δείτε αυτές τις τρεις καλοκαιρινές συνταγές και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας