Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου»
«Εγώ στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον απατάω» εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη
Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε μέσα από τα social media η Άννα Μαρία Βέλλη, με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δύο διαφορετικούς συντρόφους της.
«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων.
Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πέρα από το ότι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές που είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο, γυρνάει στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλώς τυχερή.
Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Κάρολαιν δεν ήταν τυχερή, εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο τώρα. Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου. Και ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε εσένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι, όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση.
Λέμε συνεχώς “φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις” “μιλήστε για αυτές”, τι γίνεται όμως αν δεν προλάβεις να φύγεις, γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και δεν είναι Ok να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Και σκέφτομαι ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη δικαιοσύνη. Σεβαστείτε τις γυναίκες που έχουμε επιβιώσει από τέτοιες καταστάσεις και το μόνο που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας είναι φόβος.
Εγώ στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον απατάω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη:
View this post on Instagram
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442