Αντετοκούνμπο: Νέο τραγούδι για τον Greek Freak – «Like Giannis»
Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili και οι Negros Tou Moria και Moose συνεργάστηκαν για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε για τον ηγέτη των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά τον θρίαμβο των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ και τη φανταστική εμφάνισή του στον έκτο αγώνα απέναντι στους Φοίνιξ Σανς όπου σημείωσε 50 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και έκανε πέντε τάπες. Τώρα, μετά την αποθέωσή του από χιλιάδες φιλάθλους, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού, ένα νέο τραγούδι έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν δημιουργηθεί προς τιμή του «Greek Freak» από ταινίες μέχρι βιβλία.
Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη, Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili και οι Negros Tou Moria και Moose συνεργάστηκαν για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε από τη Sky Vector Music για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών. Η Digital Minds έχει την επιμέλεια των ψηφιακών προορισμών του τραγουδιού, καθώς και τη διανομή και διαχείρισή του.
Το τραγούδι έχει τίτλο «Like Giannis» και σε ένα χαρακτηριστικό του στίχο αναφέρει: «Ό, τι κι αν γίνει θα τα καταφέρω και δεν θα με αλλάξετε καν». Σε άλλο σημείο του τραγουδιού ακούγεται η φωνή του θρυλικού Κομισάριου του ΝΒΑ, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Ντέιβιντ Στερν να ανακοινώνει την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Draft του 2013.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.