Σε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν κρέας φτιαγμένο από λαχανικά
To νεοϋορκέζικο Carnemare είναι ναός του κρέατος, αλλά αποφάσισε να καινοτομήσει
Η απίθανα ζουμερή μπριζόλα στο Carne Mare, του σεφ Andrew Carmellini, που βρίσκεται στο αναζωογονημένο South Street Seaport της Νέας Υόρκης, δεν είναι φτιαγμένο από βόειο κρέας, αλλά από παντζάρι!
Ένε μείγμα ξηρών μπαχαρικών, κρεμμύδι και άλλα αφυδατωμένα λαχανικά δημιουργούν το τέλειο κρεατένιο umami. Η παασκευή καπνίζεται, αργοψήνεται και ύστερα μπαίνει τηγάνι με σκορδοβούτυρο, θυμάρι και δενδρολίβανο.
Τι πιο νόστιμο και, συγχρόνως, πολύ πιο υγιεινό από μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα;
«Η χορτοφαγία είναι μέρος της σύγχρονης αστικής ζωής», λέει η Carmellini, ο οποίος εμπνεύστηκε από την σύζυγό του, πρώην χορτοφάγο, για να δημιουργήσει το πιάτο.
«Κάτι τέτοιο επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν στην κουλτούρα της κρεατοφαγίας, χωρίς να τρώνε κρέας. Μαγικό;», λέει ο σεφ.
- Σοφία Βεργκάρα: Ετοιμάζεται για την φετινή Γιορτή των Ευχαριστιών με ένα ξεχωριστό χορό
- Ουκρανία: Στρατηγικές και μπλόφες – Επικίνδυνα παιχνίδια ΗΠΑ και Ρωσίας
- Τέμπη: «Ατυχείς συμπτώσεις» λέει το ΑΠΘ για το ζήτημα με το τιμητικό πτυχίο της Κέλλυς
- Παναθηναϊκός: Δύσκολη «αποστολή» στο Κάουνας
- Η THEON εξασφαλίζει νέες παραγγελίες ύψους €74 εκατ., έχοντας ήδη ξεπεράσει τα €150 εκατ. το 4ο τρίμηνο του 2024
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής