Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιανγκ: «Χαρούμενη που μπόρεσα να κερδίσω»

Γιανγκ: «Χαρούμενη που μπόρεσα να κερδίσω»

Η Γιάνγκ Κιαν, που κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο των Ολυμπαικών Αγώνων του Τόκιο 2020, εξέφρασε τη χαρά της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων γυναικών.

H Kινέζα Γιανγκ Κιαν κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο των Ολυμπαικών Αγώνων του Τόκιο 2020, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων γυναικών, κάνοντας μάλιστα Ολυμπιακό ρεκόρ με 251,8 βαθμούς.

Η Αναστασία Γκασαλίνα από την Ρωσία πήρε το ασημένιο μετάλιο, ενώ η Νίνα Κρίστεν από την Ελβετία με 230,6 πόντους κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο 2020.

Η Τζάνεετ Χεγκ Ντούεσταντ από την Νορβηγία που πραγματοποίησε Ολυμπιακό ρεκόρ προκριματικών νωρίτερα με επίδοση 632,9, δεν μπόρεσε να βρεθεί στο βάθρο.

Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

«Ήμουν πολύ νευρική. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να κερδίσω», είπε η Γιανγκ μετά τη νίκη σε ένα αγώνισμα που δεν είχε ούτε έναν μετάλλιο από το Ρίο.

«Προπονηθήκαμε πώς να αγωνιστούμε υπό πίεση. Οι προπονητές προσπαθούσαν να μας πιέσουν», είπε αργότερα σε δημοσιογράφους.

Η Γκασαλίνα είπε ότι η πίεση της έφτασε στην τελευταία της προσπάθεια.
«Ίσως η νευρικότητα μου με κατέλαβε», είπε η Γκασαλίνα, προσθέτοντας πάντως ότι αισθάνεται χαρούμενη για το μετάλλιο στους πρώτους της Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Ρώσοι αθλητές αγωνίζονται υπό τη σημαία της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ROC) στους Ολυμπιακούς του Τόκιο φέτος ως μέρος των κυρώσεων για σκάνδαλα ντόπινγκ.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024