Εύκολη vegan συνταγή για σούσι από… καρπούζι
Η συνταγή που έχει κατακλύσει το TikTok είναι εύκολη, δροσερή και άκρως πρωτότυπη
- Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα - Κορυφώνεται η κίνηση, τι να προσέχουμε όταν αγοράζουμε παιχνίδια και τρόφιμα
- Πώς διαμορφώνονται οι τιμές από το χωράφι στο ράφι
- Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια για τον σκύλο και τη γάτα μας – Εύγευστες συνταγές
- Ο Τραμπ διορίζει τον παραγωγό του «Apprentice», ως ειδικό απεσταλμένο στη Μεγάλη Βρετανία
Ένα νέο βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα φρούτα σε sashimi με απλά βήματα – και έχει ήδη γίνει viral στο TikTok, με περισσότερες από 506.000 προβολές.
@vegaliciouslyeva🌱 cruelty free tuna 🌱 full recipe on my Insta✌🏻💚 #vegantuna #vegan #veganrecipe #tiktokrecipe #healthy #veganfoodie #veganrecipes
Η blogger από την Αυστρία, Eva Friedl, η οποία έκανε το βίντεο και αποκαλείται «προγραμματιστής λογισμικού την ημέρα και προγραμματιστής συνταγών τη νύχτα», δήλωσε στο Insider ότι αγαπά πόσο «πραγματικά καλύτερη» είναι η γεύση από το σούσι καρπουζιού σε σύγκριση με το άλλο που έχει μέσα τόνο.
View this post on Instagram
Υλικά
¼ από ένα μέτριο καρπούζι
2 κουτ. σούπας σόγια σος
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
1 κουτ. σούπας λάδι
2 κουτ. σούπας λευκό σουσάμι
2 κουτ. σούπας μαύρο σουσάμι
Διαδικασία
Κόβουμε το καρπούζι σε κομματάκι περίπου 2 ιντσών το καθένα.
Αναμειγνύουμε τη σος σόγιας με το λάδι και το μπούκοβο και τα ρίχνουμε σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα τροφίμων που κλείνει. Ρίχνουμε και το καρπούζι μέσα και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 6 ώρες.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C, τοποθετούμε το καρπούζι σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αναμειγνύουμε τα σουσάμια σε ένα μπολ.
Βουτάμε ένα-ένα τα ψημένα κομμάτια καρπουζιού στο μείγμα σουσαμιών και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις