Όλα τα βλέμματα στην ΑΕΚ είναι στραμμένα, και όχι άδικα, στα προκριματικά του European Conference League και τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ, τη ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου της νεοσύστατης διοργάνωσης.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως στην Ένωση δεν συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague, με θέσεις όπως αυτή του αριστερού εξτρέμ να χρειάζονται ενίσχυση.
Σύμφωνα με τον Ιρανό δημοσιογράφο, Σίνα Ταφαζόλι, οι κιτρινόμαυροι ρώτησαν για τη διαθεσιμότητα του Μεχντί Γκαγιέντι, ο οποίος αγωνίζεται στην Εστεγκλάλ και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.
Τη σεζόν 2020-2021 είχε σε 37 ματς 9 γκολ και 9 ασίστ και παρότι είναι 22 ετών μετρά συνολικά 108 ματς με την Εστεγκλάλ με 27 γκολ και 21 ασίστ. Ακόμη έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική του Ιράν όπου δύο συμμετοχές και ένα γκολ.
after #Hajsafi , #AEK have also inquired about the availability of Mehdi #Ghayedi.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.