Βίκυ Καγιά: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον μικρό Κάρολο
H Βίκυ Καγιά συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνοντας το κολύμπι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς μαζί με τα παιδιά τους.
Φέτος το καλοκαίρι, μετά από τρεις κύκλους GΝΤΜ, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει γυρίσματα τους καλοκαιρινούς μήνες και έτσι είναι ελεύθερη να χαρεί τις διακοπές της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Βίκυ Καγιά λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, συνεπώς οι αποδράσεις στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στις Κυκλάδες ξεκίνησαν από τις αρχές του Ιουλίου.
Τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες από τις βουτιές στη θάλασσα με τα παιδιά της είναι το κάτι άλλο και εμείς απλά όχι μόνο δεν χορταίνουμε να τις βλέπουμε αλλά περιμένουμε πώς και πώς για τις νέες φωτογραφίες που θα αναρτήσει κάθε φορά.
Όπως θα δείτε παρακάτω εδώ και μερικές ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με τον μικρό Κάρολο.
Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να απολαύσαμε λίγο περισσότερο τη μικρή Μπιάνκα αλλά τώρα ο μικρός Κάρολος τραβά όλα τα βλέμματα επάνω του.
- ΗΠΑ: Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Τζος Σαπίρο, σημαντικής μορφής των Δημοκρατικών
- Γάζα: Παιδί πέθανε λόγω διακοπής της ιατρικής περίθαλψης σε νοσοκομείο που έπληξε το Ισραήλ
- Οι Κέιτι Πέρι, Σάντζεθ και ένα αμιγώς γυναικείο πλήρωμα θα φτάσουν στο διάστημα
- Σουδάν: Εκτελέσεις 56 πολιτών από τους παραστρατιωτικούς στο Νταρφούρ
- Ισραήλ: Ο Μακρόν κάνει «σοβαρό λάθος» προωθώντας παλαιστινιακό κράτος, λέει ο Νετανιάχου
- Υεμένη: 5 νεκροί από αμερικανικά πλήγματα – Σειρήνες στο Ισραήλ από πυραυλική επίθεση των Χούθι