Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother - Οι πρώτες αναρτήσεις των παρουσιαστών μετά την ανακοίνωση

Big Brother – Οι πρώτες αναρτήσεις των παρουσιαστών μετά την ανακοίνωση

Το ζευγάρι θα βρίσκεται στο τιμόνι του ριάλιτι εγκλεισμού τη νέα σεζόν.

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα είναι οι νέοι παρουσιαστές του Big Brother με τον ΣΚΑΪ να γνωστοποιεί και επισήμως το απόγευμα της Παρασκευής (30/7) τη συνεργασία τους. Μετά την ανακοίνωση του καναλιού ο καθένας έγραψε λίγα λόγια στο Instagram εκφράζοντας το δικό του «ευχαριστώ».

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας:

«Ζευγάρι στη ζωή… Τώρα ζευγάρι και στην παρουσίαση του αγαπημένου μας Big Brother. Μια πρόκληση για εμάς που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε αλλά και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να περάσετε καλά μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την καθημερινή μας επαφή και σας νιώθω όλους την δικιά μου μεγάλη παρέα. Δεν ξέρετε, λοιπόν, πόση χαρά νιώθω που ήδη μας στέλνετε τόσα μηνύματα αγάπης… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάμε να πούμε όλοι μαζί
HELLO BIG BROTHER…».

Από πλευράς του ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε τα νέα με μία ιδιαίτερη ανάρτηση και ένα «ευχαριστώ» σε έναν παλιό φίλο που του χρωστάει πολλά και έχει φύγει πια από τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά θέλω να σας πω κάτι…‼️ Όλα αυτά τα τηλεοπτικά(τα ωραία)που προέκυψαν εφέτος, οφείλονται στον υπέροχο άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Ο Άγγελος Φώσκολος (ο Θεός επέλεξε να τον πάρει νωρίς από κοντά μας για να έχει καλή παρέα),το 1996 τότε που δούλευα στο TV MAGIC,μου είπε πως ο ΑΝΤ1 ψάχνει ρεπόρτερ για την εκπομπή ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ και με πήγε‼️‼️Από τότε ξεκίνησαν όλα…Λοιπόν Αγγελέτο, η χρονιά είναι για εσένα και να ξέρεις πως μπορεί να μην τα πίνουμε δίπλα δίπλα όπως παλιά, αλλά δε θα σε ξεχάσω ποτέ… Αδελφέ μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα Καλό Σ/Κ με υγεία‼️».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη συνεργασία τους:

«Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας, από Ελλάδα και εξωτερικό δήλωσαν πρόθυμοι να βρίσκονται 24/7, μπροστά από τις κάμερες, υπό το άγρυπνο μάτι του Big Brother και να συμμετάσχουν σε αυτό το τηλεοπτικό, κοινωνικό πείραμα!

Ο Μεγάλος Αδελφός ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Captain’s Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το BIG BROTHER έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο στούντιο τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία! Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών».

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024