Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό – «Θα δούμε αν σώθηκε…»
Δείτε τι συνέβη...
Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στη Ζήρια Αχαΐας, η οποία πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε με αποτέλεσμα να εκκενωθούν κοινότητες, να καούν σπίτια αλλά και πέντε μέχρι στιγμής άνθρωποι να βρεθούν στο νοσοκομείο.
Η φωτιά ήταν ανεξέλεγκτη για μεγάλο μέρος της χθεσινής ημέρες, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να υπερβάινουν εαυτόν για να καταφέρουν να την οριοθετήσουν, την στιγμή που οι κάτοικοι αγωνιούσαν για τις περιουσίες και τους κόπους μια ζωής.
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο
Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει το πατρικό του στη Ζήρια, το μέρος όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια.
Ο ηθοποιός, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τότε που ήταν μικρός και απολάμβανε τη θάλασσα στο Λαμπίρι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής.
«Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε.. Η παραλία στο Λαμπίρι … τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκεί που όλα τα δέντρα έσκυβαν πάνω της σα νάθελαν να ξεδιψάσουν… κοίτα να δεις οι στάχτες που βάλθηκαν τις αναμνήσεις να σκεπάσουνε!!! Κουράγιο χωριανοί μου!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο δημοφιλής ηθοποιός.
Δείτε την ανάρτηση
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;
- Χαμός με τις νέες δηλώσεις Ράτκλιφ – Επιμένει στο πλάνο περικοπών ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ