Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τεντόγλου - «Αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους Ελληνες»

Τεντόγλου – «Αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους Ελληνες»

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο Κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω και με αυτόν τον τρόπο

Χαλαρός στην μικτή ζώνη, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο Κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω και με αυτόν τον τρόπο.

«Ηταν κουλ το ότι έκανα τόσο καλό τελευταίο άλμα. Νιώθω λίγο περίεργα που κέρδισα με αυτόν τον τρόπο. Θα έπρεπε να κερδίσει ο Κουβανός. Δεν ξέρω τι έγινε. Νιώθω τυχερός που κέρδισα με αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα να πάρω ένα μετάλλιο στο τελευταίο μετάλλιο. Ήθελα λίγο πάνω από τα 8,21μ. Τόσες φορές το έχω κάνει φέτος δηλαδή…» είπε χαρακτηριστικά ο Τεντόγλου.

Τεντόγλου: «Ηθελα απλά να κάνω μια νορμάλ επίδοση στο τελευταίο άλμα»

Σκεπτόμενος τον αγώνα λίγο πριν μπει στο τελευταίο άλμα του, ο άλτης από τα Γρεβενά είχε προβληματιστεί έντονα. «Στο τελευταίο άλμα σκεφτόμουν τι συνέβαινε και ήμουν τόσο χάλια. Ηθελα να κάνω μια νορμάλ επίδοση» είπε και τελικά έκανε άλμα… χρυσού μεταλλίου.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Ελληνες που έμειναν ξύπνιοι και με παρακολουθούσαν. Αν έκανα 8,50μ. θα αντιδρούσα διαφορετικά. Ο Ετσεβαρία είχε καλά άκυρα. Η βαλβίδα ήταν σκληρή και τα γόνατά μου πονάνε. Θα πονάω για μέρες. Θέλω να πάω τώρα στο Ολυμπιακό Χωριό να πιώ ένα καφεδάκι» πρόσθεσε ο Τεντόγλου.

Sports in

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024