Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λιονέλ Μέσι - Καταιγιστικές εξελίξεις - Συμφώνησε με Παρί και στέλνει τον Εμπαμπέ στην...

Λιονέλ Μέσι – Καταιγιστικές εξελίξεις – Συμφώνησε με Παρί και στέλνει τον Εμπαμπέ στην…

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τριετές συμβόλαιο, στέλντοντας τον Κίλιαν Εμπαμπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αν και ήθελε να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τα επόμενα χρόνια, η αδυναμία των Μπλαουγκράνα να καλύψουν το συμβόλαιο του, οδήγησε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην πόρτα του εξόδου.

Τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Pulga έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο ο 34άχρονος άσος φαίνεται να έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μέσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έχει επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους (2+1 χρόνια), οι οποίοι θέλουν να «κλείσουν» την συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον ατζέντη και πατέρα του Μέσι, Χόρχε.

Παράλληλα, η έλευση του Μέσι στο Παρίσι, είναι πολύ πιθανόν να στείλει στην πόρτα της εξόδου και τον Κίλιαν Εμπαμπέ. Σύμφωνα, με τον Άντι Ονρούμπια, ο οποίος αποκάλυψε την συμφωνία της γαλλικής ομάδας με τον Σέρχιο Ράμος, ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Παριζιάνους. Ο Εμπαμπέ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί, έχοντας ως σκοπό να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τους τελευταίους μήνες «δουλεύει» την απόκτηση του.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024