Ανοδο μίας θέσης κατέγραψε η Μαρία Σάκκαρη στη νέα κατάταξη της WTA.
Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια ανέβηκε στο Νο 18 του κόσμου με 3.295 βαθμούς, ξεπερνώντας τη Σερένα Ουίλιαμς, η οποία έχασε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 20.
Στην κορυφή παραμένει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, με δεύτερη τη Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία και τρίτη την Αρίνα Σαμπαλένκα από τη Λευκορωσία, ενώ αξιοσημείωτη πτώση τριών θέσεων είχαν η καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου (Νο 8) και η ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ (Νο 13).
Πρώτη φορά ανέβηκε στη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης η τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, νικήτρια του φετινού Ρολάν Γκαρός.
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε δύο θέσεις και είναι πλέον στο Νο 226 με 324 βαθμούς, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είναι λίγο πιο πίσω, στο Νο 229 (-1) με 314 β.
Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι