Έκπληκτική a cappella εκδοχή του «Surf’s Up» δημοσιοποίησαν οι Beach Boys
Aυτή η εκδοχή προοριζόταν για τις sessions για το άλμπουμ Smile του 1966 το οποίο δεν είχε καλή τύχη, ενώ οι πίσω φωνές ηχογραφήθηκαν το 1971.
Ενόψει της κυκλοφορίας, στις 27 Αυγούστου, του box set Feel Flows – The Sunflower & Surf’s Up Sessions 1969-1971, οι Beach Boys έδωσαν στη δημοσιότητα μια εκπληκτική φωνητική, χωρίς μουσικά όργανα, εκδοχή του «Surf’s Up» το τραγούδι περιλαμβάνεται στο box set, όπως και μια εναλλακτική ερμηνεία του «The Whole World» την οποία επίσης δημοσιοποίησε η μπάντα.
“Slip On Through (Alternate 1969 Mix)’’ is OUT NOW 🌻🌊 #FeelFlowshttps://t.co/6FxBxxbrvn pic.twitter.com/GJR8zfxmFQ
— Brian Wilson (@BrianWilsonLive) August 9, 2021
Στο «Surf’s Up (A Cappella)», τα φωνητικά του Carl Wilson αναδεικνύονται με απίστευτη καθαρότητα. Αυτή η εκδοχή προοριζόταν για τις sessions για το άλμπουμ Smile του 1966 το οποίο δεν είχε καλή τύχη, ενώ οι πίσω φωνές ηχογραφήθηκαν το 1971.
Την εναλλακτική εκδοχή του «This Whole World», τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Sunflower, την ηχογράφησε προσφάτως το συγκρότημα ειδικά για το box set που κυκλοφορεί τέλη Αυγούστου. Πρώτη φωνή, και εδώ όπως και στην αρχική ερμηνεία, ο Carl Wilson, αλλά εμφανίζεται και ο Brian Wilson (https://www.youtube.com/watch?v=cuXS_Fh39C0&t=14s ). Αυτή η εκδοχή έχει ένα εναλλακτικό τελείωμα που πήραν από ένα διαφημιστικό της αεροπορικής Eastern Airlines στο οποίο είχαν εμφανιστεί οι Beach Boys·το διαφημιστικό εστίαζε στη Νότια Καλιφόρνια με αφήγηση από τον Όρσον Γουέλς (κάποια αποσπάσματά του μπορούν να βρεθούν στο YouTube).
- Υπουργικό συμβούλιο: Τις κυβερνητικές προτεραιότητες για το 2025 θα αναπτύξει ο Μητσοτάκης
- Τριντό: Τον εγκατέλειψε η πλειοψηφία των βουλευτών του – Πολιτική κρίση στο φόντο της εκλογής Τραμπ
- «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ στο θέατρο Αλκυονίς
- Το ΕΚΠΑ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του CIVIS: Μια Διαδρομή Πρωτοπορίας και Εξωστρέφειας
- Εφορία: Αυτόματη επιβολή προστίμων για εκπρόθεσμες φορο-δηλώσεις
- Πως ο πόλεμος στην Ουκρανία έκανε ακροδεξιά και πληθωρισμό παγκόσμιους «βασιλιάδες»