Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Αρκαδία και Μεσσηνία. Εκατοντάδες σπίτια έχουν καταστραφεί και χιλιάδες στρέμματα δάσους έχουν καεί ενώ και ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν τραυματιστεί.

Από την πρώτη στιγμή έχει ξεκινήσει μία μεγάλη κινητοποίηση για να προσφερθούν προμήθειες και κάθε είδους βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη. Ήδη έχουν οργανωθεί δράσεις με τον απλό κόσμο να βοηθάει όπως μπορεί.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έχοντας εκφράσει πολλές φορές πόσο φιλόζωος είναι, έκανε την δική του κίνηση προς τα πυρόπληκτα ζώα, χρησιμοποιώντας τα δικά του σκυλιά. Ο διάσημος σεφ και κριτής του «MasterChef» ανάρτησε δύο φωτογραφίες, όπου δείχνει τον σκύλο του, Salvador μπροστά από ένα σωρό με τροφές.

Πάνω στις φωτογραφίες, έγραψε: «O Salvador, η Simone και η Ζωζώ με τις οικονομίες τους αγόρασαν τροφές για τους φίλους τους που τις χρειάζονται. Όποιος γνωρίζει κάποια ανάγκη να επικοινωνήσει εδώ με μήνυμα υπ όψιν Salvador».

Οι αναρτήσεις του