Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
All-in-one PC για ολοκληρωμένες λύσεις εργασίας

All-in-one PC για ολοκληρωμένες λύσεις εργασίας

Στο άκουσμα των λέξεων «σταθερός υπολογιστής», οι περισσότεροι φέρνουν στον νου ένα τυπικό κουτί υπολογιστή στο οποίο συνδέονται η οθόνη και τα λοιπά παρελκόμενα.

Αυτό που ίσως να μη γνωρίζουν είναι πως υπάρχει μία υποκατηγορία των desktops που προσφέρει ό,τι και ένα τυπικό σύστημα σταθερού υπολογιστή αλλά σε συνδυασμό με ένα πολύ πιο τακτοποιημένο γραφείο, λιγότερα καλώδια και σε ορισμένες περιπτώσεις οθόνη αφής. Ο λόγος φυσικά για τα all-in-one, τα συστήματα που… χωρούν πίσω από την οθόνη τους, γλιτώνοντάς σε από την παρουσία του άχαρου tower.

Ένα all-in-one είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις που ο χώρος είναι περιορισμένος, τόσο επάνω στο γραφείο, όσο και γύρω από αυτό. Ξέχνα το κουτί που πιάνει χώρο στο δάπεδο, πες «αντίο» στα καλώδια που… ξεχύνονται προς πάσα κατεύθυνση. Με ένα all-in-one ετοιμάσου να υιοθετήσεις μία ασύρματη φιλοσοφία, κάνοντας ό,τι και με ένα τυπικό desktop αλλά πολύ πιο άνετα. Έλα να δούμε λοιπόν τις καλύτερες προτάσεις all-in-one που κυκλοφορούν στην αγορά, με τη βοήθεια των οποίων θα αλλάξεις την καθημερινή σου εργασία, ενημέρωση, επικοινωνία και ψυχαγωγία.

HP All-in-One 24-dp1003nv (Core i7-1165G7/16GB/128GB+1TB/Intel Iris Xe)

Ένα σύστημα το οποίο θα σου προσφέρει απλόχερα την ισχύ που χρειάζεσαι για να φέρεις εις πέρας κάθε καθημερινή σου εργασία, το HP All-in-One 24-dp1003nv θα σε καταπλήξει με τη λειτουργικότητά του. Διαθέτει μεγάλη και φωτεινή οθόνη 23,8 ιντσών με Full HD ανάλυση. Μέσα του κρύβει τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Core i7-1165G7 με τέσσερις πυρήνες, συχνότητα που φτάνει τα 4,7 GHz μέσω Turbo Boost και 12 MB Intel Smart Cache. Εκείνος πλαισιώνεται από 16 GB DDR4 στα 3200 MHz και δύο δίσκους (έναν SSD 128 GB για ταχύτητα στην απόκριση και έναν HDD 1 TB για άπλετη χωρητικότητα). Υποστηρίζονται Wi-Fi και Bluetooth, υπάρχουν θύρες USB, HDMI, ήχου και Ethernet ενώ προσφέρεται και κάμερα HP True Vision. Το σύστημα συνοδεύεται από ποντίκι και πληκτρολόγιο -αμφότερα ενσύρματα.

HP Envy All-in-One 32-a1000nv (Core i7-10700/16GB/1TB/GeForce GTX 1650)

Ποιος είπε ότι ένα all-in-one σύστημα δεν μπορεί να κρύβει μέσα του την αιχμή της τεχνολογίας; Όποιος κι αν το ‘πε, ένα είναι σίγουρο: βλέποντας τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Envy All-in-One 32-a1000nv θα αλλάξει γνώμη στη στιγμή. Ο Core i7-10700 με τους οκτώ πυρήνες του, τα 16 GB ταχύτατης DDR4 RAM, ο PCIe NVMe M.2 SSD χωρητικότητας 1 TB και η κάρτα γραφικών GeForce GTX 1650 της NVIDIA με τα 4 GB αποκλειστικής μνήμης, συνθέτουν ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών, ικανό να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητάς σου. Όσο για την οθόνη του; Η Micro-Edge IPS των 31,5 ιντσών με τη 4K ανάλυση και την κάλυψη του χώρου DCI-P3 σε ποσοστό 98% θα σε μαγέψει με την ομαλότητα και την καθαρότητα της εικόνας της. Το σύστημα διαθέτει ποντίκι και πληκτρολόγιο, ασύρματα και τα δύο.

Dell Inspiron 3480 All-in-One (Core i5-8265U/8GB/1TB/Intel UHD 620)

Ευέλικτο και αξιόπιστο, το Dell Inspiron 3480 All-in-One θα σου προσφέρει ό,τι ένα ισχυρό desktop και ακόμα περισσότερα. Έρχεται με οθόνη 23,8 ιντσών, Full HD ανάλυσης προκειμένου να παραμείνεις παραγωγικός αλλά και να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο στα 1080p. Ο επεξεργαστής του είναι ένας Intel Core i5-8265U και συνεπικουρείται από 8 GB DDR4 RAM και σκληρό δίσκο HDD 1 TB που θα χωρέσει όλα σου τα αρχεία, τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και τα backups σου. Το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με Wi-Fi, Bluetooth και επαρκείς θύρες USB (προσφέρονται ακόμα HDMI, Ethernet 10/100/1000 Mbps και ήχου) θα σε καλύψει απόλυτα ενώ η webcam θα σου προσφέρει ευκρινείς τηλεδιασκέψεις. Το σύστημα της Dell διατίθεται με Windows 10 Pro καθώς επίσης ποντίκι και πληκτρολόγιο (ασύρματα και τα δύο).

HP All-in-One 22-df0015nv (Athlon Silver 3050U/4GB/1TB/AMD Radeon)

Με όπλο την προσιτή του τιμή, το All-in-One 22-df0015nv της HP αποτελεί μια entry-level πρόταση, κατάλληλη για εκείνους που θέλουν να καρπωθούν τα πλεονεκτήματα ενός all-in-one συστήματος σε τυπικές, καθημερινές καταστάσεις. Τα χαρακτηριστικά του είναι επαρκή για τον αρχάριο χρήστη: διπύρηνος επεξεργαστής από την AMD με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, 4 GB DDR4 RAM, ευρύχωρος σκληρός δίσκος 1 TB και μία πανέμορφη, αντιθαμβωτική οθόνη IPS 21,5 ιντσών με κάλυψη του χώρου NTSC σε ποσοστό 72%, εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και Full HD ανάλυση για άνετο browsing και streaming. Η κάμερα υπερύθρων HP True Vision στα 720p θα καταγράψει HD εικόνα την οποία θα πλαισιώσει με κρυστάλλινο ήχο χάρη στο μικρόφωνο διπλής συστοιχίας. Wi-Fi και Bluetooth κανονίζουν την ασύρματη συνδεσιμότητα ενώ τα ενσύρματα πληκτρολόγιο και mouse σε ασορτί φινίρισμα με την οθόνη, ολοκληρώνουν το πακέτο με τον πλέον καλαίσθητο τρόπο.

HP All-in-One 24-dp00004nv (Core i5-1035G1/8GB/512GB/GeForce MX330)

Αν αναζητάς ένα value for money all-in-one, μόλις το βρήκες: το HP All-in-One 24-dp0004nv τα κάνει όλα και συμφέρει. Με 10ης γενιάς Core i5 τεσσάρων πυρήνων στα 3,6 GHz (με Turbo Boost) και 6 MB Intel Smart Cache, 8 GB DDR4 και δίσκο PCIe NVMe M.2 SSD στα 512 GB, να είσαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί περίφημα ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καθημερινές καταστάσεις multitasking. Η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce MX330 με τα 2 GB αποκλειστικής μνήμης θα αναλάβει δράση όταν πρέπει ενώ την ίδια στιγμή, η κάμερα HP True Vision θα καταγράψει HD εικόνα. Το σύστημα έρχεται με εκθαμβωτική οθόνη 24 ιντσών, Full HD ανάλυσης, καθώς επίσης και στερεοφωνικά ηχεία για εξαιρετικές εμπειρίες streaming -εικόνας και ήχου. Σε αυτά πρόσθεσε το οικείο και ασφαλές περιβάλλον των Windows 10 Home και το ενσύρματο σετ πληκτρολογίου-ποντικιού και έχεις ένα άψογο πακέτο.

Sports in

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε βίντεο με τον Γιαννακόπουλο: «Νέα χυδαία επίθεση, τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό»

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που είχε ανεβάσει προ ημερών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον δικό του λογαριασμό και είχε εξαπολύσει απίθεση στους ιδιοκτήτες του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024