Μπύρα – Αυτό είναι το μυστικό για γρήγορο πάγωμα
Με αυτό το έξυπνο μυστικό μπορείτε να παγώσετε μπύρα, αναψυκτικά και κρασί σε χρόνο μηδέν
Έαν θέλουμε να παγώσουμε γρήγορα ένα μπουκάλι κρασί ή μια ζεστή μπύρα ή ακόμη και να τα διατηρήσουμε κρύα για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιά, η λύση είναι είτε μια σαμπανιέρα, είτε ένα ειδικό ή αυτοσχέδιο cooler.
Απαραίτητα υλικά πάγος, νερό και αλάτι. Μάλιστα αλάτι, it’s simple science!
Βάζοντας πάγο σε ένα δοχείο μειώνουμε την θερμοκρασία μέσα στο δοχείο αλλά η μπύρα ή το κρασί θα αργήσει αρκετά να κρυώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσουμε παγωμένο νερό έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την παγωμένη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πάγος των -18ο C θα λιώσει γρήγορα μέσα στο νερό των σχεδόν 0ο C.
Δείτε το βίντεο
- Armani – Dior: Στο στόχαστρο των αρχών – Τι κρύβεται πίσω από τις πολυτελείς βιτρίνες
- Πάτησε ξανά παρκέ ο Ντουράντ και έφερε ανακούφιση στην Team USA (pic)
- ΣΥΡΙΖΑ: Με δυο μέτρα και δύο σταθμά η αστική ευγένεια της ΝΔ
- Καλοκαίρι στο Νότο: Βεντέτα με τις γιαγιάδες της Κρήτης άνοιξαν οι παππούδες – Μπροστάρης ο Ηλίας Μαμαλάκης
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Εκλέχθηκε το νέο προεδρείο – Οι 14 αντιπρόεδροι και οι 5 κοσμήτορες
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Θα συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της Κομισιόν; Οι εκτιμήσεις για την ψηφοφορία