Μπύρα – Αυτό είναι το μυστικό για γρήγορο πάγωμα
Με αυτό το έξυπνο μυστικό μπορείτε να παγώσετε μπύρα, αναψυκτικά και κρασί σε χρόνο μηδέν
Έαν θέλουμε να παγώσουμε γρήγορα ένα μπουκάλι κρασί ή μια ζεστή μπύρα ή ακόμη και να τα διατηρήσουμε κρύα για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιά, η λύση είναι είτε μια σαμπανιέρα, είτε ένα ειδικό ή αυτοσχέδιο cooler.
Απαραίτητα υλικά πάγος, νερό και αλάτι. Μάλιστα αλάτι, it’s simple science!
Βάζοντας πάγο σε ένα δοχείο μειώνουμε την θερμοκρασία μέσα στο δοχείο αλλά η μπύρα ή το κρασί θα αργήσει αρκετά να κρυώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσουμε παγωμένο νερό έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την παγωμένη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πάγος των -18ο C θα λιώσει γρήγορα μέσα στο νερό των σχεδόν 0ο C.
Δείτε το βίντεο
- Κρήτη: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του μικρού Άγγελου
- Κενές θέσεις εργασίας: Μειώθηκαν 31% σε ετήσια βάση – Χαμηλό ρεκόρ διετίας
- Κράτος Δικαίου: Στάσιμη η Ελλάδα σε μια Ευρώπη που βρίσκεται αντιμέτωπη με επίμονες προκλήσεις
- Wall Street: Οι συναλλαγές πίσω από τα φώτα του ταμπλό
- Τακιανός: «Η διαφορά εμπειρίας μας στοίχισε – Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση»
- Τομ Κρουζ και Άνα ντε Άρμας: Νέο ζευγάρι ή ετοιμάζονται να κατακτήσουν το διάστημα;