Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου της σειράς, Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο.
Η «Βιολέτα», αφού έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της για τη νέα σεζόν, ετοιμάζεται και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις στο έργο του ΑΝΤ1. Προς το παρόν, όμως, θέλει να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον δύσκολο χειμώνα.
Η ηθοποιός ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με μαγιό. «Μείνε στο φως τίποτα κακό δεν θα πάθεις! Οι δυσκολίες είναι για να μαθαίνουμε. Αγάπη, πίστη, χαρά!» σχολίασε στη λεζάντα η Θεοφανία Παπαθωμά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας