Μαντόνα – Ναύλωσε ολόκληρο αεροπλάνο και μετέφερε οικογένεια και φίλους στην Ιταλία για το πάρτι της
Η βασίλισσα της ποπ ναύλωσε αεροπλάνο και μετέφερε οικογένεια και φίλους στη γενέτειρά της, την Ιταλία για ένα πάρτι «Mambo italiano» όπως έγραψε
Ζορισμένη από την πανδημία φαίνεται πως ήταν η Madonna και έτσι αποφάσισε να το ρίξει πολύ… έξω στα γενέθλιά της.
Τόσο έξω που άλλαξε χώρα. Η βασίλισσα της ποπ ναύλωσε αεροπλάνο και μετέφερε οικογένεια και φίλους στη γενέτειρά της, την Ιταλία για ένα πάρτι «Mambo italiano» όπως έγραψε.
Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες -κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές όπως το συνηθίζει- από τα παιδιά της (ήταν όλα εκεί) αλλά και νεαρό σύντροφό της, τους χορευτές και φίλους της, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Debi Mazar.
Μάλιστα για χάρη της στήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι τουλάχιστον 50 ατόμων στρωμένο αλά Ιταλικά με σεμεδάκια και κόκκινες πιπεριές αλλά και κεριά.
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»


