Μια μεγάλη αλλαγή επέλεξε να κάνει η Μαρία Μενούνος και είναι πιο όμορφη από ποτέ.
Η Ελληνίδα παρουσιάστρια με την τεράστια καριέρα στην Αμερική, μετά την απώλεια της μητέρας της, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή που θα την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.
Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε το απόγευμα της Τρίτης, η Μαρία Μενούνος από μελαχρινή έγινε… ξανθιά και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό κοντό καρέ που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Την αλλαγή της παρουσιάστρια αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έλληνας κομμωτής και καλός της φίλος, Δημήτρης Γιαννέτος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.