Δεν σταματά να μοιράζει «εγκεφαλικά» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καθώς φαίνεται, στα social media με τις αναρτήσεις που συνεχώς πραγματοποιεί. Και αυτό επειδή κάθε νέα είναι πιο… καυτή από την προηγούμενη.
Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, το μοντέλο και πρώην παίκτρια στη «Φάρμα» θέλησε να «πυρπολήσει» το διαδίκτυο με τη νέα της δημοσίευση!
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα… εντυπωσιακά της πόδια.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.