Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League, επικρατώντας στο πρώτο παιχνίδι της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0, χάρη σε γκολ του Καμαρά, του Σισέ και ενός αυτογκόλ.

Οι Σλοβάκοι θα έχουν ένα βουνό να ανέβουν στην ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα τους την προσεχή Πέμπτη (26/8, 21:45), καθώς θα χρειαστούν νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Ωστόσο, η Σλόβαν θα πάει στο παιχνίδι με νικηφόρο αέρα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σερέντ για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες το πέτυχε ο Ντέζαν Ντράζιτς, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Με αυτό το τρίποντο σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Ζίλινα και έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η εντεκάδα που χρησιμοποίησε ο Βλάντιμιρ Βάις απέναντι στην Σερέντ: Χοβάν, Χράνιτσαρ, Αμπένα (45’+1’ Κάσια), Κριζάν, Ντε Μάρκο, Ντράζιτς (80’ Τσάβριτς), Κανκάβα, Λίτσι (80’ Ραμπιού), Γκριν, Στρέλετς (90’ Ζμραλ), Χεντί (81’ Βάις).