Θήβα – Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα 46χρονο και εξαφανίστηκε
Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό
Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα, όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 46χρονο, εγκαταλείποντάς τον, αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/8) στο 30ο χλμ της παραπάνω οδού, του επαρχιακού δρόμου Θηβών – Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα παρέσυρε και σκότωσε τον 46χρονο που κινούνταν πεζός, σύμφωνα με το lamiareport. Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τοv ασυνείδητο οδηγό αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος.
- Τέλος το φυσικό αέριο της Ρωσίας στην Ευρώπη – Σφραγίζει την παροχή η Ουκρανία
- Γεωργία: Η Βρετανία επιβάλλει κυρώσεις σε αξιωματούχους για την καταστολή των φιλοευρωπαϊκών διαδηλώσεων
- Συγκλονιστική ανάρτηση Φουρνιέ για Λεσόρ: «Σε αγαπάω φίλε» (pic)
- Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες
- Τι είναι το shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης και τι είναι το ταβάνι του χρέους;
- Διακοπή στο Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Δύο φίλαθλοι έχασαν τις αισθήσεις τους