Αντώνης Σκυλλάκος – Αύριο Τρίτη στο λόφο Μεζούρλου στη Λάρισα η πολιτική κηδεία του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ
Η κηδεία θα γίνει στο Λόφο Μεζούρλου (τόπος εκτελέσεων αγωνιστών της εθνικής αντίστασης) στη Λάρισα. Η οικογένεια του πρώην βουλευτή παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Κούβα και το λαό της
Αύριο το απόγευμα στις 6 θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκου που έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 72 ετών.
Η κηδεία θα γίνει στο Λόφο Μεζούρλου στη Λάρισα. Η οικογένεια του πρώην βουλευτή, σε ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την ημέρα και την ώρα της πολιτικής κηδείας, ενώ παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Κούβα και το λαό της.
«Η σύντροφός του και τα παιδιά του Αντώνη Σκυλλάκου με θλίψη ανακοινώνουν το θάνατό του.
Η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 και ώρα 18.00 στο λόφο του Μεζούρλου στη Λάρισα, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.
Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στο νησί της επανάστασης, τη Κούβα και τον λαό της, μέσω του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης.
Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 129/001049-98 – ΙΒΑΝ: GR1901101290000012900104998»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας