Επικριτικός για το μοντέλο που επιβάλλεται στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπου δαπανώνται ολοένα και περισσότερα χρήματα για τους παίκτες, εμφανίστηκε ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ποιος μπορεί ακόμα να αυξήσει τον μισθό του; Κερδίζει 70 εκατομμύρια ακαθάριστα, 35 εκατομμύρια καθαρά. Ποιος μπορεί να το κάνει;
Η Παρί Σεν Ζερμέν; Ίσως κάποια αγγλική ομάδα; Δεν είναι ένας πολύ υγιής τρόπος για να προοδεύσει το ποδόσφαιρο. Η UEFA καλείται να κάνει κάτι. Χρειαζόμαστε μία ρύθμιση, επειδή το κόστος αυξάνεται ξανά και η παρέμβαση είναι απαραίτητη ή το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια πολύ, πολύ δύσκολη περίοδο», είπε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, μιλώντας στην Bild.
Φέτος το καλοκαίρι, παρά την οικονομική κρίση που έχει δημιουργήσει η πανδημία της Covid-19, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι έχουν δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια για την απόκτηση μόνο ενός παίκτη, του Τζακ Γκρίλις και του Ρομέλου Λουκάκου, αντίστοιχα, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ως ελεύθερους, αλλά με υψηλούς μισθούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.