Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ρούμπι – Η βασίλισσα των «μπούνγκα μπούνγκα» στη Μύκονο για διακοπές

Ρούμπι – Η βασίλισσα των «μπούνγκα μπούνγκα» στη Μύκονο για διακοπές

Η Μαροκινή είναι αυτή που λίγο έλειψε να στείλει τον άλλοτε πρωθυπουργό της Ιταλίας στη φυλακή.

Από αιθέριες υπάρξεις έχει κατακλυστεί, για ακόμη μια φορά, η Μύκονος. Αυτές τις ημέρες κάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων διάφορα γνωστά πρόσωπα, ανάμεσά τους και η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή και ως Ρούμπι.

Η Μαροκινή, που παραλίγο να στείλει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη φυλακή, μετά το σκάνδαλο με τα πάρτι στις πολυτελείς βίλες, βρίσκεται στη χώρα μας. H κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την χυμώδη καλλονή στα Ματογιάννια, όπου απολάμβανε έναν χαλαρό περίπατο χεράκι – χεράκι με τον σύντροφό της.

Δείτε την παρακάτω να κάνει βόλτα

Τι είχε συμβεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό

Η Ρούμπι ήταν το κεντρικό πρόσωπο των πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» του Καβαλιέρε, καθώς την εποχή εκείνη (2010) ήταν ακόμα ανήλικη. Η δικαιοσύνη τότε, είχε καταδικάσει τον Μπερλουσκόνι σε επτά χρόνια φυλάκισης για προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία. Τελικά, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός άσκησε έφεση και αθωώθηκε.

Η Ρούμπι γεννήθηκε στο Μαρόκο. Μετανάστευσε με τη μητέρα της και τα τρία αδέλφια της στο Letojanni, μια μικρή πόλη κοντά στη Μεσίνα της Σικελίας. Ο πατέρας της ήταν υπαίθριος πωλητής και η μητέρα της καθαρίστρια. Η ίδια έχει αφηγηθεί ότι την βίασαν δύο θείοι της όταν ήταν 9 ετών. Έφυγε κρυφά από το χωριό της σε ηλικία 12 ετών. Εγκατέλειψε οριστικά την Σικελία σε ηλικία 17 ετών και κατέφυγε στην Lele Mora, προσωπικότητα της νυχτερινής ζωής, η οποία της βρήκε δουλειά σε πολλά κλαμπ του Μιλάνου.

Στα τέλη του 2009 ο δρόμος της διασταυρώθηκε τυχαία με αυτόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, 73 ετών τότε. Η νεαρή πληρώθηκε πολλές χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, για να συμμετέχει στα νυχτερινά όργια στη βίλα Σαν Μαρτίνο, κοντά στο Μιλάνο. Αρχικά δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι την πλήρωνε για τη συμμετοχή της, στη συνέχεια αναθεώρησε λέγοντας ότι απλά την βοηθούσε οικονομικά.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024