Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Σιπ – «Ο Βλαχοδήμος έμοιαζε με μαγνήτη»

Φαν Σιπ – «Ο Βλαχοδήμος έμοιαζε με μαγνήτη»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου απέναντι στην Αϊντχόφεν, λέγοντας πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έμοιαζε με μαγνήτη

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εκπληκτικός στα δύο παιχνίδια των playoffs του Champions League, με την Μπενφίκα να παίρνει την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης  με συνολικό σκορ 2-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν μια ομάδα μόνος του, ειδικά στον δεύτερο αγώνα στην Ολλανδία, όπου διατήρησε το προβάδισμα των Αετών με εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ μίλησε στην πορτογαλική Α Bola για τον Βλαχοδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε σαν μαγνήτη για όσα έκανε στα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι στην Αθήνα, αλλά είδα στην τηλεόραση τους δύο αγώνες της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν. Ο Βλαχοδήμος τα πήγε πολύ καλά στη Λισαβόνα και στο Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα κατάφερε να παραμείνει στο Champions League. Όλοι οι παίκτες της ομάδας έκαναν εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο ο Βλαχοδήμος. Ειδικά αφού έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα. Ο Βλαχοδήμος είχε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και ακρίβεια στην απόδοση του.

Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς πρέπει να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή. Ο Βλαχοδήμος έκανε τη δουλειά του. Ηταν σημαντικός και στα δύο παιχνίδια. Ηταν πάντα στη θέση του και έμοιαζε με μαγνήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν».

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024