Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League και αποκάλυψε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν έναν ακόμα ακραίο.
Στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το παιχνίδι με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (2-2), με τον Πορτογάλο τεχνικό μάλιστα να αποκαλύπτει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν έναν ακόμα ακραίο.
Ο Ιβηρας προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ, αλλά επισήμανε ότι οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν με την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:
Την πρόκριση και το ματς με τη Σλόβαν:«Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο του Champions League και της φάσης των ομίλων καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa. Όσο για το ματς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δώσαμε ανάσα και ζωή στον αντίπαλο που είχε μείνει με δέκα παίκτες».
Τους στόχους στην Ευρώπη:«Να φτάσουμε πιο μακριά απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το εκπληρώσουμε».
Τις μεταγραφές: «Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και εάν είναι κάποιος να έρθει να έρθει διότι θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ομάδας και καλώς να έρθει. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.