Αθηνά Οικονομάκου – Οικογενειακές διακοπές στην Μύκονο
Οικογενειακές στιγμές στην Μύκονο απόλαυσε η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου
Οικογενειακές διακοπές στην Μύκονο είχε το πρόγραμμα για την Αθηνά Οικονομάκου φέτος το καλοκαίρι, λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι τρισευτυχισμένη καθώς ήθελε με τον άντρα της ζωής της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και τα κατάφεραν. Μετά τον μικρό Μάξιμο ήρθε η κορούλα τους να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
Σύμφωνα με το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με τα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» φέτος η 35χρονη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στη Μύκονο, καθώς ο 39χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα στο νησί των ανέμων.
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)



