Η εθνική πόλο νέων ανδρών διπλασίασε άνετα τις νίκες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20, που διεξάγεται στην Πράγα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε 21-5 της Νότιας Αφρικής και πλέον αύριο (31/8, 10:00) απέναντι στο Μαυροβούνιο, θα παίξει για την πρώτη θέση του Δ΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Σε ό,τι αφορά τον σημερινό αγώνα, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει 3-2, αλλά στη συνέχεια επέβαλε την ανωτερότητά της και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Νοτιοαφρικανούς. Πρώτος σκόρερ της εθνικής ήταν και πάλι ο Στάθης Καλογερόπουλος με έξι τέρματα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.