Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε Παλάσιος ο Παναθηναϊκός

Πήρε Παλάσιος ο Παναθηναϊκός

Ο Παλάσιος έρχεται για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, με τους πράσινους στις… καθυστερήσεις των μεταγραφών να ολοκληρώνουν ένα σημαντικό deal και να φέρνουν στην Ελλάδα τον Αργεντινό εξτρέμ. Μια μεταγραφή, η οποία θα φτάσει το 1.5 εκατ. ευρώ, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να έρχεται άμεσα στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στο Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είχατε διαβάσει στο «10», είχε φτάσει σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για το 50% των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Παλάσιος και απέμενε να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην αργεντίνικη ομάδα και την Πατσούκα. Οι Αργεντινοί όφειλαν χρήματα στους Μεξικανούς και οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και ο Παλάσιος να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι είχαν κάνει όλα όσα έπρεπε και περίμεναν να τα βρουν η Ιντεπεντιέντε με την Πατσούκα, κάτι που συνέβη τελικά το βράδυ της Τρίτης, με την μεξικάνικη ομάδα μάλιστα να παίρνει τα περισσότερα από τα χρήματα που θα δώσει το Τριφύλλι για τον Παλάσιος.

Οι Μεξικανοί θα λάβουν περίπου 800.000 χιλιάδες ευρώ, με τα τελευταία γραφειοκρατικά ζητήματα να διευθετούνται το βράδυ της Τρίτης και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Μια δύσκολη μεταγραφή, την οποία το Τριφύλλι κατάφερε να ολοκληρώσει.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Παλάσιος στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του από το Τριφύλλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή. Μια μεταγραφή την οποία ήθελε πολύ ο Γιοβάνοβιτς, με τον Παναθηναϊκό να ενισχύεται σημαντικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Sports in

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι το All-Star του ΜLS

Δίχως την παρουσία του Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιηθεί το All Star του φετινού MLS.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024