Θεσσαλονίκη – Παππούς είδε το drone στο μπαλκόνι και… λαχτάρησε – Κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια
Η ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να εξακριβώσει τι ήταν αυτό το… περίεργο αντικείμενο
Λαχτάρησε ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη, όταν βρήκε «παρκαρισμένο» στο μπαλκόνι του σπιτιού του ένα drone.
Μη γνωρίζοντας τι είναι και πως να το διαχειριστεί κάλεσε για βοήθεια την αστυνομία.
Το «επείγον» περιστατικό για το οποίο χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛΑΣ, συνέβη λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί στην οδό Ερμού.
Η κλήση στην αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, έγινε λόγω της… άγνοιας του ηλικιωμένου για το μυστηριώδες γι’ αυτόν αντικείμενο, καθώς δεν κατάλαβε τι έβλεπε και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί.
Η ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να εξακριβώσει τί ήταν αυτό το περίεργο αντικείμενο που βρέθηκε στο μπαλκόνι του ηλικιωμένου. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για drone, το οποίο χειριζόταν ένοικος της οικοδομής και προφανώς από λάθος, κατέληξε στο μπαλκόνι.

Το drone επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του, ο ηλικιωμένος έμαθε τί είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο και το περιστατικό έλαβε αίσιο τέλος, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι Αστυνομικοί με τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, απασχολήθηκαν σε ένα περιστατικό μηδενικού αστυνομικού ενδιαφέροντος.
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Δεληβοριάς για τις δηλώσεις Καρυστιανού: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442