Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η συμβουλή του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά για τo toilet break

Η συμβουλή του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά για τo toilet break

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι από τους τενίστες που γνωρίζουν καλά πώς είναι να σε «γιουχάρει» το κοινό και γι' αυτό θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα toilet breaks και το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί

Ακόμη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδοκιμάστηκε έντονα στο toilet break που πήρε, κάτι που φαίνεται πως πλέον έχει γίνει… παράδοση, τόσο για τον έλληνα τενίστα όσο και για το φίλαθλο κοινό που δείχνει να μην εγκρίνει την κίνηση αυτήν.

Ένας από τους τενίστες που γνωρίζουν καλά πώς είναι να δέχεσαι τα «πυρά» του κοινού είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς ο ρώσος τενίστας έχει αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους για τις πράξεις του ουκ ολίγες φορές.

Ως… ειδικός, ο Μεντβέντεφ θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον Τσιτσιπά σχετικά με το πώς μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει ξανά με το μέρος του το φίλαθλο κοινό.

«Όλοι χρειαζόμαστε να βγούμε λίγο έξω για να αλλάξουμε, κάποιος μπορεί να κάνει 5 λεπτά, κάποιος 6, κάποιος 8. Έγινε αυτό που έγινε στον αγώνα του με τον Μάρεϊ, αποδοκιμάστηκε, τουλάχιστον μη βγεις ξανά ύστερα από 8 λεπτά, έπειτα απ’ αυτό.

Και εκείνος αυτό έκανε. Αν θυμάστε, το 2019 έκανα ένα λάθος, δε συνέχισα όμως να το κάνω σε κάθε αγώνα μου. Αν το έκανα, το κοινό δε θα άλλαζε στάση. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω. Έχει τη δική του ζωή όμως και πιθανότατα δε θα ακούσει τη συμβουλή μου» ανέφερε ο Μεντβέντεφ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024