Ερωτευμένη στο φουλ είναι το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Κολλιδά.
Μάλιστα σήμερα η Ειρήνη Κολλιδά που έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει επέτειο με τον καλό της που δεν είναι γνωστό το όνομα του.
Φυσικά Ειρήνη Κολλιδά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία για τον ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της.
«1 year. 12 months. 52 weeks. 365 days. 8760 hours. 525.600 minutes. 315.36.000 seconds», έγραψε η Ειρήνη Κολλιδά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.