Ελεονώρα Μελέτη – Δηλώνει έτοιμη και… «Τα λέμε την Δευτέρα»
Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα της θα μας λένε την πιο γλυκιά MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… MEGA Καλημέρα.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της.
Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο.
Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.
Μαζί της ο Κώστας Τσουρός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.
Η παρέα ήδη προετοιμάζεται και τα «Τα λέμε την Δευτέρα»
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα




