«Το πιο συγκινητικό ήταν όταν με είπε μαμά» – Η Τάνια Ιακωβίδου μίλησε για την υιοθεσία του παιδιού της
Για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί μίλησε η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου
- Τι είναι το shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης και τι είναι το ταβάνι του χρέους;
- Όταν ο Μακρόν αποκαλούσε το Πρωθυπουργικό Μέγαρο «το κλουβί με τις τρελές»
- Έκλεβαν πολυτελή οχήματα SUV και τα πωλούσαν στο εξωτερικό – Το αιματηρό επεισόδιο με τον αρχηγό της σπείρας
- Πώς η υπόθεση Πελικό έδωσε άλλες διαστάσεις στη σεξουαλική βία
Την Τάνια Ιακωβίδου τη γνώρισε ο περισσότερος κόσμος ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» του Mega.
Η γνωστή δημοσιογράφος ασχολήθηκε και με τα κοινά καθώς υπήρξε Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, ενώ αργότερα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.
Για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί μίλησε η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.
Η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» έχει στο παρελθόν αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει δικό της παιδί και στην απόφασή της για υιοθεσία.
«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι όλα κυλούσαν πάντα μέλι γάλα. Ξέρεις όμως τι πιστεύω; Οι δυσκολίες της ζωής σε κάνουν πιο δυνατό και κυρίως πιο σίγουρο για τον σύντροφο σου. Αρκεί να τα συζητάς όλα και να προσπαθείς να βρίσκεις λύσεις. Αυτό που δεν αντέχω είναι οι συμβατικές σχέσεις. Ξέρω ζευγάρια που δεν συναντιούνται ούτε καν μέσα στο σπίτι τους. Όταν ο ένας φεύγει ο άλλος έρχεται» είχε πει η ίδια.
Όσον αφορά την υιοθεσία η ίδια τόνισε: «Ξέρω ότι είναι ένα θέμα που ταλανίζει χιλιάδες γυναίκες. Φαντάσου ότι εγώ σταμάτησα στις πρώτες δύο εξωσωματικές γιατί ο οργανισμός μου δεν άντεχε τις ορμόνες. Πάθαινα υπερδιέγερση ωοθηκών και κατέληγα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Υπάρχουν γυναίκες όμως που έκαναν 17, 20 προσπάθειες για να καταφέρουν να κάνουν ένα παιδάκι. Όμως θεωρώ ότι όταν κάτι δεν προκύπτει πρέπει να το σταματάς. Διαφορετικά βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Θυσιάζεις και το μέλλον ενός παιδιού που μπορεί να γεννηθεί και στην πορεία να βρεθεί χωρίς μητέρα. Το ξέρουν άραγε οι γυναίκες που κάνουν τόσες προσπάθειες ότι σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας επιτρέπονται 3 εξωσωματικές; Στην Ελλάδα υπάρχει δυστυχώς τεράστια εκμετάλλευση των γυναικών γύρω από το θέμα αυτό. Οι αμοιβές των γιατρών είναι πολύ υψηλές και ο έλεγχος από την πολιτεία ανύπαρκτος».
«Το πιο συγκινητικό ήταν όταν με φώναξε μαμά»
«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι άνοιξε τα χεράκια του και με αγκάλιασε. Αυτή η αγκαλιά ήταν για μένα όλος ο κόσμος. Σε σχέση με την διαδικασία πιστεύω ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν αρκετά πράγματα. Οι αιτήσεις θα έπρεπε να εξετάζονται πιο γρήγορα αλλά αυτό εξαρτάται και από το νομοθετικό πλαίσιο. Αλλά και από την ίδια τη δικαιοσύνη. Πρέπει να υπάρχει οικογενειακό δικαστήριο όπως και στα υπόλοιπα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη. Ευτυχώς οι άνθρωποι που στελεχώνουν τα κρατικά ιδρύματα γιατί για τα ιδιωτικά δεν έχω άποψη έχουν εμπειρία και κάνουν με ζήλο την δουλειά τους υπερβάλλοντας εαυτόν. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό» είχε πει η ίδια.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις