Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από τον σεφ του Πάμε Δανάη!
Στην κουζίνα του Πάμε Δανάη! μπήκε για πρώτη φορά ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος στην πρεμιέρα της εκπομπής του MEGA, ετοιμάζοντας μια λαχταριστή συνταγή
- Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας – Τέσσερις συλλήψεις
- Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κάνει... expose τον Φειδία - «Μάθε τους κανόνες»
- Η άβολη αλήθεια του έρωτα των απανταχού royal με τον Χίτλερ - Στέμμα και Τρίτο Ράιχ
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 14χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα της φίλης του
Ο 31χρονος Τίμος Ζαχαράτος έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι το Παρίσι όπου και εργάστηκε σε εστιατόρια με αστέρι Michelin.
Μάλιστα στο Παρίσι βρέθηκε στο πλευρό του Joel Robunchon, που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος chef του 20ου αιώνα και είναι ο πρώτος chef στον κόσμο με τα περισσότερα αστέρια Michelin.
Φέτος ο Τίμος Ζαχαράτος θα προτείνει στους τηλεθεατές του Πάμε Δανάη! τις πιο λαχταριστές γλυκές και αλμυρές συνταγές.
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
Μοσχάρι κοκκινιστό
1 κιλό ελιά μοσχάρι
1 κουταλιά πελτέ
500 γρ. κονκασέ ντομάτας
60 ml κρασί κόκκινο
2 φύλλα δάφνης
Γαρύφαλλο
Πουρέ μελιτζάνας
5 μελιτζάνες
120 ml κρέμα γάλακτος
κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνταγή από το Πάμε Δανάη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις