Κοτόπιτα από τον Chef Τίμο Ζαχαράτο
Εύκολη συνταγή για όλους
Ο Chef Τίμος Ζαχαράτος μάς έφτιαξε μια πεντανόστιμη κοτόπιτα με πολύχρωμες πιπεριές και γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τις πιπεριές.
Το κοτόπουλο προτείνεται να το βράσουμε για 15-20 λεπτά. Στο τηγάνι προσθέτουμε και το πράσο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ακολουθούν τα υπόλοιπα υλικά.
Το φύλλο της σφολιάτας έχει πολύ περιεκτικότητα σε βούτυρο όπως είπε ο γνωστός σεφ.
Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 πιπεριές πολύχρωμες
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 πράσο
1 ντομάτα
200 γρ. γραβιέρα
2 αβγά
100 γρ. γιαούρτι
ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες και καλή σας επιτυχίας!
- UEFA Champions League: Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου ζωντανά στο MEGA
- Μαργαρίτης: Τα τρολ της ΝΔ χτυπούν οργανωμένα τον Δούκα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπερασπιστεί τον δήμαρχό του
- Ισραήλ: Νέες φονικές επιθέσεις σε Λίβανο και Συρία – Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ
- Βανδάλισαν τις «καρδιές» στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη
- Απώλεια βάρους: Το νούμερο στη ζυγαριά δεν είναι το πιο σημαντικό
- Στην Ευρώπη στοιχίζουν διπλά οι χαμένες ευκαιρίες