Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σουάρες – Μέσι – Οι δύο στόχοι του Μπέκαμ για την Ίντερ Μαϊάμι

Σουάρες – Μέσι – Οι δύο στόχοι του Μπέκαμ για την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλα σχέδια για την Ίντερ Μαϊάμι και θέλει να φέρει στην ομάδα τόσο τον Λουίς Σουάρες όσο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα μέχρι την σεζόν 2019-20, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να αποχωρεί το καλοκαίρι για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο φίλος του τον ακολούθησε δώδεκα μήνες μετά και τώρα σχεδιάζει το πως θα ανεβάσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ωστόσο, οι δυο τους είναι πολύ πιθανό να ξανασυνεργαστούν και υπεύθυνος για αυτό θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο μεγάλος Άγγλος έχει εδώ και λίγα χρόνια στην κατοχή του την Ίντερ Μαϊάμι και δεν έχει κρύψει ποτέ τα μεγαλόπνοα σχέδιά του.

Ένα από αυτά είναι να κάνει ξανά συμπαίκτες τον Σουάρες με τον Μέσι. Πρώτος στόχος είναι ο 34χρονος Ουρουγουανός, ο οποίος μπορεί να γίνει κάτοικος Φλόριντα από το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα μπορούσε να είχε ήδη συμβεί αν δεν πραγματοποιούσε μια εντυπωσιακή χρονιά την περσινή περίοδο, οδηγώντας την Ατλέτικο στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει το 2023 ο Pulga, ο οποίος έχει αγοράσει σπίτι στο Μαϊάμι, ενώ έχει δηλώσει πως θα ήθελε στα τελειώματα της καριέρας του να αγωνιστεί στο MLS.

Sports in

BIG 3: Το 48ωρο και η ιδέα που… τρελαίνει τον Ολυμπιακό (pics)

Η δυνητική τριάδα που έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να χάσουν τον… ύπνο τους. Τι γίνεται με τους Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024