Τότεναμ – Στην Κροατία οι Λο Σέλσο, Ρομέρο και Σάντσες πριν επιστρέψουν στην Αγγλία
Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ που συμμετείχαν στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων της Αργεντινής και της Κολομβίας, Λο Σέλσο, Ρομέρο και Σάντσες θα επιστρέψουν στην Αγγλία, μέσω της «πράσινης» Κροατίας.
Το παράδειγμα των Μαρτίνες και Μπουεντία θα ακολουθήσουν όλα όπως όλα δείχνουν και οι άλλοι δύο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές που παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κοροναϊό.
Ο λόγος για τους Ζιοβάνι Λο Σέλσο και Κρίστιαν Ρομέρο, οι οποίοι ήταν οι άλλοι δύο Αργεντίνοι που ταξίδεψαν στην Λατινική Αμερική χωρίς να έχουν περάσει το απαραίτητο διάστημα καραντίνας και βρέθηκαν στην αποστολή της Αργεντινής με αντίπαλο την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Συνεπώς, θα περάσουν 10 μέρες σε μία «πράσινη» χώρα, την Κροατία, όπως έχουν ανακοινώσει οι αγγλικές αρχές και έπειτα θα επιστρέψουν στην Αγγλία, αποφεύγοντας μία εκ νέου 10ήμερη καραντίνα. Μαζί με τους Λο Σέλσο και Ρομέρο, θα βρεθεί και ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, Ντάβιντσον Σάντσες, ο οποίος μετέβη στην Λατινική Αμερική, αγνοώντας την σχετική οδηγία της Premier League.
Η εν λόγω οδηγία αφορούσε στους παίκτες που θα είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες χωρών της Λατινικής Αμερικής και λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν θα είχαν το δικαίωμα να ταξιδέψουν και να συμμετάσχουν.
Στην Κροατία θα βρίσκεται τιμ της Τότεναμ σε ειδικό προπονητικό κέντρο, ενώ ξεχωριστά θα προπονηθούν και οι δύο Αργεντίνοι της Άστον Βίλα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.