Κηδεία Mad Clip – Η σπαρακτική σκηνή που λίγοι είδαν – Η μούσα του, Αρετή, τον αποχαιρετά
Οι δυο τους είχαν περάσει μαζί αμέτρητες όμορφες στιγμές και ήταν «αδελφές ψυχές». «Στην αδελφή ψυχή μου» έγραψε και στο στεφάνι που κατέθεσε στο κοιμητήριο για τον αγαπημένο της Mad Clip, το μεσημέρι της Δευτέρας 06/09 η απαρηγόρητη Αρετή
Φορώντας λευκά ρούχα, μαύρα γυαλιά και με όση δύναμη της είχε απομείνει, παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να αποχαιρετήσει για πάντα τον άνθρωπό της.
Ο λόγος για την πρώην σύντροφο του Mad Clip, Αρετή. Πρόκειται για τη «μούσα» του, για το κορίτσι που μπήκε και έμεινε στη ζωή του για τέσσερα πολύ ευτυχισμένα χρόνια. Μάλιστα, ο τράπερ της έχει αφιερώσει και τραγούδι.
- Διαβάστε επίσης: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Mad Clip – Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία του τράπερ
Οι δυο τους είχαν περάσει μαζί αμέτρητες όμορφες στιγμές και ήταν «αδελφές ψυχές». «Στην αδελφή ψυχή μου» έγραψε και στο στεφάνι που κατέθεσε στο κοιμητήριο για τον αγαπημένο της Mad Clip, το μεσημέρι της Δευτέρας 06/09 η απαρηγόρητη Αρετή.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Star.gr, η Αρετή μόλις έχει φτάσει μπροστά στη νεκροφόρα και αντικρύζει το φέρετρο με τη σορό του πρώην συντρόφου της.
Αγκαλιάζει τον κολλητό του φίλο, Light, που επίσης είναι καταρρακωμένος, και σπαράζει στο κλάμα.
Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Mad Clip, που λίγες ώρες πριν το τροχαίο του, ήταν μαζί στον γάμο της φίλης τους, δεν είναι πια εν ζωή.
- Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Φουρέιρα μιλώντας για τον Mad Clip – «Να ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή αγαπήθηκες πολύ»
Δείτε τις σπαρακτικές εικόνες:
Πηγή εικόνας: Star.gr
- Δεύτερο δυστύχημα με φορτηγό στην Κεντρική Μακεδονία – Nεκρή 78χρονη μετά από σύγκρουση
- Megasports: Ντέρμπι ξανά
- Άργησε αλλά μίλησε ο Ομπάμα – Καλεί πολίτες, κολέγια και νομικούς να αντισταθούν στην ατζέντα του Τραμπ
- Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι – Έχει τον σεβασμό μου ο ΠΑΟΚ»
- Σοβαρή καταγγελία από θύμα έμφυλης βίας για αδιαφορία της Αστυνομίας – «Πήγαινε κοιμήσου, θα έρθουμε το πρωί»
- «Βαθύ έλλειμμα» – Ο Μπαράκ Ομπάμα σε μια συγκλονιστικά ειλικρινή παραδοχή για τον γάμο του με τη Μισέλ