Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στην Αγγλία

Η επιστροφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στην Αγγλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιουκάστλ (11/9, 17:00), αλλά οι Άγγλοι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να δουν το ματς σε live μετάδοση.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία τη μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο CR7 αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του (στη δεύτερη θητεία του) με τους «Κόκκινους Διαβόλους» το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Νιουκάστλ στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00, ωστόσο οι Άγγλοι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να δουν σε live μετάδοση την επιστροφή του Πορτογάλου σταρ μετά από 12 χρόνια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Κι αυτό διότι η ζώνη 17:00-19:00 (15:00-17:00 με ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) το καθιστά απαγορευτικό.

Το Σάββατο, λοιπόν, το ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ δεν θα μεταδοθεί live και έτσι θα υπάρχει ένα τηλεοπτικό… blackout. Εδώ και δεκατίες στην Αγγλία δεν μεταδίδονται αγώνες από τις 14:45 έως τις 17:15 (ώρα Αγγλίας) ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να πηγαίνουν σε αγώνες τοπικών ομάδων και να τις στηρίζουν.

Με την ανακοίνωση του προγράμματος της Premier League, ο αγώνας της Γιουνάιτεντ με τη Νιουκάστλ δεν επιλέχθηκε να προβληθεί από κάποιο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, ώστε να μεταδοθεί σε ξεχωριστή ζώνη ώρας, και… ξέμεινε στους αγώνες που ξεκινούν στις 17:00.

Sports in

Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Το ελληνικό «χρυσάφι» του Μεντιλίμπαρ

Η ευλογημένη γενιά του Youth League είναι εδώ διεκδικώντας. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιβεβαιώνει πως…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024