Ζήνα Κουτσελίνη – Το συγκινητικό βίντεο αφιέρωμα στον Γιώργο Καραϊβάζ
Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε την πιο δύσκολη πρεμιέρα. 5 μήνες χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ.
Με δύο μέρες καθυστέρηση, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη είπε τα πρώτα λόγια της σεζόν στους τηλεθεατές για έβδομη σεζόν, ενώ αμέσως μετά καλωσόρισε στην εκπομπή τους νέους της συνεργάτες.
Συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Γιώργο Καραϊβάζ.
Στα λευκά, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό και όπως είπε «καθυστερήσαμε δυο μέρες για να γίνουν όλα καλύτερα».
«Για μένα ξεκινά μια χρονιά διαφορετική, για έβδομη σεζόν, χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ, όμως ο Θεός μας ευλόγησε να έχουμε πολύ δυνατούς συνεργάτες» είπε και παρουσίασε τη νέα της ομάδα.
Δείτε το βίντεο – αφιέρωμα
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης




